søndag den 28. februar 2010

Første dag på ACIC

Klatøjede efter kun 4 timers søvn steg vi ned i myldretidstrafikken foran vores hotel. Flyet fra Wien til Cairo var 4 timer forsinket, så klokken blev 02 (03 Cairo tid) inden vi kom i seng. Jeg havde været oppe tidligt for at tage nattoget til Kastrup, så det blev over 24 timer uden andet end en lille lur. Så kunne man ikke bekymre sig så meget over at taxichaufføren insisterede på at overhale tæt indenom med 110 km/t i andet gear.

Jacob og jeg og de andre lærere fra Svendborg og Langkær skulle hentes kl 8 i dag. Vi skulle en times minibuskørsel – cirka halvt så langt som det der tog en halv time i nat – gennem Cairo trafikken for at komme til ACIC, hvor vi mødte dr Hamdy, som er leder af skolen og ægyptisk koordinator for projektet.

Vi har hilst på lærerne og eleverne (som ikke er meget anderledes fra vores), set undervisning (som ikke er meget anderledes fra vores), og diskuteret mål for ugen. Alle er meget gæstfrie og hjælpsomme og meget interesserede i at deltage i samarbejdet – ikke mindst eleverne.

Efter den lange køretur hjem, som jeg ikke oplevede meget af, har vi nu en kort pause inden vi skal deltage i den sociale del. Vore værter har arrangeret en Nilsejlads med middag...I hører nærmere. Tjek også billeder i panelet til højre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar